Sebastian Szymanski'ye İngilizlerden takip var! Rekor bonservis gelebilir

Lider Fenerbahçe bir taraftan şampiyonluk yarışında yoluna devam ederken diğer yandan transferde de önemli adımlar atıyor. Bireysel performanslarıyla ön plana çıkan isimlerden Szymanski'ye İngilizler talip oldu. Rekor bonservis elde edilebilir.

Trendyol Süper Lig'in 21'inci haftasında Samsunspor ile berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda büyük yara alsa da halen ilk sırada yer alıyor. Kanarya sezonu şampiyon tamamlamak adına elinden geleni yaparken diğer taraftan transfere de yoğun mesai harcanıyor. Sarı lacivertlilerde bu sezon istatistikleri ile öne çıkan isimlerden Sebastian Szymanski, birçok takımı da peşinden koşturuyor.

10 milyon euroya geldi

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Feyenoord'da Rotterdam ekibinde kalmak istemeyen ve bu sebeple de satın alma opsiyonu kullanılmayan Polonyalı futbolcu için devreye giren Fenerbahçe mutlu sona ulaştı. Yaklaşık 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli ile takıma kazandırılan yıldız orta saha adeta "tak çalıştır" modeli ile sahada iş yapmaya başladı. Çıktığı 33 karşılaşmada da 12'si gol ve 14'ü asist olmak üzere toplamda 26 defa skor katkısı verdi. 2 bin 317 dakika sahada kaldı. 90 dakika üzerinden 25.7 maçta yer alan Szymanki hemen hemen her karşılaşmada tabelayı değiştirecek vuruşu yaptı.

Tottenham devreye girdi

Feberbahçe ile Avrupa'da da adından söz ettiren ve 3'ü gol ve 3'ü asist olmak üzere 6 defa adını notlar arasına yazdırmayı başaran Szymansk için İngiliz devi Tottenham devreye girdi. Londra temsilcisinin gözden çıkardığı bedel ise rekor olabilecek düzeyde. Çünkü İngilizlerin basında yer alan habere göre 35 milyon euroyu gözden çıkardığı konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri