Sacha Boey imzayı atıyor! İşte ayrılma tarihi

Galatasaray'daki performansıyla adından her geçen gün daha da söz ettiren Sacha Boey, bu kış İstanbul'dan ayrılıyor. Fransız sağ bekin yeni takımına imza atacağı tarih belli oldu.

Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenerek hem ezeli rakibini spekteküler bir sonuçla mağlup eden hem de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile puanlarını eşitleyen Galatasaray'da yeniden aynı puanda olmanın sevinci yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda kadronun en önemli isimlerinden biri olan Sacha Boey'in takımdaki durumu da netleşiyor. Fransız sağ bekin kış döneminde ayrılması bekleniyor.

PSG'ye imza atacak

Bu sezon Galatasaray ile 29 maça çıkan Sacha Boey, geçen seneden bu yana sürdürdüğü performansı ile birçok takımı peşinden koşturuyor. İngiliz ve Fransız ekiplerinin istediği genç futbolcu için PSG oldukça ısrarcı. Hakimi'nin Afrika Kupası'nda olması nedeniyle rotasyonunu genişletmek isteyen başkent temsilcisinde Luis Campos, Boey ile görüşerek transferi tamamlamaya çalışıyor. Fransız basınına göre yıldız isim 31 Ocak'a kadar yetiştiği ülkeye gelip izma atacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ormanda çuvalda ceset bulunmuştu: Sanıklar hakkında istenilen cezalar belli oldu

Spor Haberleri