Sacha Boey Bayern Münih ile anlaştı! Sırada Galatasaray var

Galatasaray'ın 23 yaşındaki sağ beki Sacha Boey, Alman devi Bayern Münih ile anlaşmaya vardı. Eğer sarı kırmızılılarda el sıkışırsa transfer resmen açıklanacak.

Fatih Terim döneminde Rennes'ten 1 milyon euro karşılığında transfer edilen Sacha Boey, geldiği günden bu yana geliştirdiği istatistikler ve ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekmeyi başardı. Fransız sağ bek geçen sezon kampa götürülmemesine rağmen yakaladığı çıkışla herkesi yanıltmış ve şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. Bu sezon da adından söz ettirdi ve Bayern, Cimbom'un kapısını çeşitli bonuslarla birlikte 20 milyon euro ile çaldı. Diğer yandan genç yıldız Alman ekibiyle anlaşmaya vardı.

Peşin para isteniyor

Galatasaray çok önemli bir bonservis kazanma beklentisi olduğu Sacha Boey için şu ana kadar gelen teklifi kabul etmedi. Alman devi 15 milyon euro ve 5 milyon euro bonus önerdi. Cimbom ise minimum 25 milyon euro peşin para istiyor. Gelecek paradan Rennesi'in payı var ve bu meblağın yine transferde kullanılması bekleniyor. El sıkışılması halinde anlaşma resmen duyurulacak.

Tete'ye talip var

Shakhtar'dan ayrılarak serbest kalma statüsünden Galatasaray'a transfer olan Tete beklentileri karşılayamayan isimler arasındaydı. Brezilyalı kanat oyuncusuna da talip çıktı. Yönetim 7-8 milyon euro seviyesinde bir öneri geldiği takdirde kendisini bırakmaya sıcak bakıyor. Sambacı da ayrılmaya istekli ve daha fazla forma şansı bulmak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri