Pendikspor'un rakibi Antalyaspor

Trendyol Süper Lig'de 16'ıncı haftanın erteleme maçları bugün başlıyor. Günün ilk karşılaşmasında Pendikspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. İstanbul ekibinin hedefi 6 hafta sonra galip gelebilmek.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e attığı yumruk sonrasında ertelenen Trendyol Süper Lig'deki 16 hafta maçları bugün başlıyor. İlk karşılaşma Pendik'te oynanacak. Pendikspor'un rakibi Antalyaspor olacak. Bordo beyazlılar 6 maç sonra kazanarak küme düşme hattında en azından bir nebze nefes almak.

Pendikspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Pendikspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşması saat 17.00'de başlayacak. Kritik karşılaşma Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Pendikspor Antalyaspor maçı öncesi son durum

İki takımın karşı karşılaşacağı mücadele öncesinde ev sahibi takım 15 puanla 19'uncu sırada yer alıyor. Akdeniz temsilcisi ise 25 puanla 9'uncu basamakta bulunuyor.

Pendikspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

  • Antalyaspor'a rakip olduğu iki resmi maçı da Türkiye Kupası'nda oynayan Pendikspor, deplasmanda çıktığı bu karşılaşmaları gol atamadan kaybetti (0-3; Kasım 2022 & 0-2; Kasım 2020).
  • Pendikspor, Antalyaspor'un Süper Lig'de karşılaştığı 57'nci takım olacak. Bu sezon ligde yer alan takımlar arasında mağlup edemediği bir rakibi bulunmayan Antalya temsilcisi, en üst ligde bir rakibiyle ilk kez karşılaştığı son iki maçı kazandı (1-0 vs Ümraniyespor & 2-1 vs Giresunspor).
  • Bu sezon evinde oynadığı Süper Lig maçlarında en az puan toplayan (6; 1G 3B 4M) ve ortalama en çok gol yiyen (2.3; 18 gol/8 maç) takım olan Pendikspor, iç sahadaki tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada aldı (1-0 vs Samsunspor).
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Antalyaspor (2M), daha önceki 18 ziyaretindeki galibiyet sayısını yakalamayı hedefliyor (3G 9B 6M).
  • Süper Lig'deki son altı maçını kazanamayan Pendikspor (2B 4M), son iki karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. İstanbul ekibi bu sezon üst üste üç karşılaşmadan puan aldığı tek süreçte rakipleriyle yenişemedi (3B; Ağustos-Eylül 2023).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri