Okan Buruk rotasyona gidiyor! İşte Galatasaray'ın Karagümrük maçı muhtemel 11'i...

Ziraat Türkiye Kupası'nda son finalisti belirleyecek ve Trabzonspor'un rakibi yapacak karşılaşma bu akşam oynanacak. Galatasaray evinde Karagümrük'ü ağırlayacak. Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk rotasyona gitmesi bekleniyor.

Ligde şampiyonluk yarışını önde götüren Galatasaray'da sıra Türkiye Kupası'na geldi. Trabzonspor'un Başakşehir'i Vişça'nın golü ile 1-0 yenmesinin ardından bordo mavililerin rakibini belirleyecek karşılaşmada Cimbom, Karagümrük'ü ağırlayacak. Rams Park'ta oynanacak karşılaşmada kazanan taraf adını son 4 takım arasına yazdıracak ve bordo mavililerin karşısına çıkacak. Mücadelede nasıl bir kadro süreceği merakla beklenen Okan Buruk da tercihini yaptı ve büyük olasılıkla rotasyon ağırlıklı bir 11 ile mücadeleye çıkacak. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Galatasaray üstün

İki takım daha önce Süper Lig'de 19 kez karşı karşıya gelirken, bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 12 kez, kırmızı-siyahlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma ise berabere sona erdi. Ligin ilk yarısında Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Okan Buruk'tan rotasyon

Kupayı en çok müzesine götüren takım olarak ön plana çıkan Galatasaray'da yoğun maç fikstürü nedeniyle Okan Buruk rotasyon yapmayı düşünüyor. Yıldız isimlerin bazıları dinlendirilerek lige saklanacak. İşte Cimbom'un muhtemel 11'i;

Günay, Kaan, Abdülkerim, Nelsson, Köhn, Oliveira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Zaha, Carlos Vinicius.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 suç örgütü çökertildi: Çok sayıda gözaltı

Spor Haberleri