NK Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı muhtemel 11'leri 8 Ağustos

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek isteyen Galatasaray, 3. ön eleme turu ilk maçında NK Olimpija Ljubljana'ya konuk oluyor. 8 Ağustos 2023 Salı günü oynanacak NK Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer alıyor.

Yeni transferleriyle hem Süper Lig hem de Avrupa'da fırtınalar estirmek isteyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya deplasmanına çıkıyor. NK Olimpija Ljubljana ile eşleşen sarı kırmızılılar, dış sahada elde edeceği avantajlı skorla birlikte İstanbul'a dönmek ve taraftarına bir tur daha heyecanı yaşatmak amacında. Yıldızlarla dolu kadrosuna yaptığı takviyelerle adından söz ettiren Cimbom'da kimlerin forma giyeceği de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. NK Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer alıyor.

NK Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında oynayacağı NK Olimpija Ljubljana maçı 8 Ağustos 2023 Salı günü saat 22.00'de başlayacak. Mücadele S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

NK Olimpija Ljubljana buraya nasıl geldi?

Şampiyonlar Ligi ön elemelerine ilk turdan başlayan NK Olipija Ljubjana, ilk rakibi Valmiera'yı hem iç sahada hem de deplasmanda 2-1 yenerek Ludogorets ile eşleşti. Bulgar ekibiyle dış sahada 1-1 berabere kalan Slovenler, evinde ise 2-1 kazandı ve Galatasaray'ın rakibi oldu.

Galatasaray buraya nasıl geldi?

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön elemesine 2. turdan katılmaya hak kazanan Galatasaray, bu aşamada Zalgiris ile eşleşti. Rakibiyle Litvanya'da berabere kalan Aslan, İstanbul'da Dries Mertens'in harika golü ile kazanarak tur atlamayı başardı.

O isimler kadroda yok

Yarın zorlu maça çıkacak olan Galatasaray'da listede adı bulunmayan futbolcular var. Takım bulması istenen Yusuf Demir ile Olimpiu Morutan'ın yanı sıra henüz hazır olmayan Kerem Demirbay ve kadro dışı olan Christian Luyindama ile Alpaslan Öztürk forma giyemeyecek.

NK Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

NK Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Sualehe, Muhamedbeg, Ratnik, Silva, Doffo, Elsnik, Seslar, Rui Pedro, Nuksic, Posavec

Galatasaray: Muslera, Angelino, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Oliveira, Berkan, Mertens, Barış, Kerem, Mertens ve Bakambu (Icardi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasaray'da ayrılık

Spor Haberleri