Nicolas Pepe'ye Trabzonspor taraftarından sonra Fildişililerden de tepki!

Trabzonspor'un Galatasaray'a 5-1 yenildiği maç sonrasında Wilfried Zaha'nın paylaşımını beğenen Nicolas Pepe'ye bordo mavili taraftarlar sonrasında Ekvator Ginesi karşısında kaçırdığı pozisyon nedeniyle ülkesinde de yoğun tepki gösterildi.

Sezon başında Trendyol Süper Lig'in dev kulüplerinden Trabzonspor ile 1 yıllık kontrat imzalayan Nicolas Pepe, büyük umutlarla giydiği formasıyla çok fazla süre alamadı. Uzun bir dönem hazır hale gelmesi beklenen Fildişili futbolcu, tam form tutmuşken yeniden sakatlandı. Afrika Kupası'na gidip gitmeyeceği merak konusu olan Afrikalı yıldız, ülkesinde düzenlenen turnuva için bilet almaya hak kazanmıştı. Takımdaki sol ayaklı oyuncu azlığı nedeniyle dahil edildiği listede şu ana kadar arkadaşlarıyla istediği sonucu elde edemedi. Ekvator Ginesi karşısında alınan 4-0'lık yenilgi her şeyi yok edebilir.

Ekvator Ginesi karşısında dağıldı!

Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya ve Gine-Bissau'nun da yer aldığı grupta son maçını Ekvator Ginesi ile oynayan Fildişi Sahilleri karşılaşmadan 4-0'lık hezimetle ayrıldı. Turuncu yeşillileri sahadan silen golleri 42 ve 75'te Emilio Nsue Lopez, 73'te Pablo Ganet ve 88'de Jannick Buyla kaydetti. Bu sonuçla grubu 3'üncü tamamlayan ev sahibinin durumu diğer gruplarda alınacak sonuçlar ve oluşacak sıralamaya göre netlik kazanacak.

Nicolas Pepe 65 dakika oynadı

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, ilk yarısını muhteşem geçirdiği ve her atakta yer aldığı ülkesi adına istediği skor katkısını yapamadı. 65 dakika sahada kalan ve birçok otoriteye göre karşılaşmanın ev sahibi adına en iyisi olarak seçilen yıldız futbolcunun yanı sıra Gaziantep FK'nın sol kanat oyuncusu Max Gradel de karşılaşmanın son anlarında oyuna girme şansı yakaladı.

Tepki yağdı

Wilfried Zaha'nın paylaşımı sonrasında gündeme oturan Pepe'ye Fildişililer de kaçırdığı pozisyon nedeniyle sert eleştirilerde bulundu. Defanstan atılan uzun topu Kouame'nin önünde indirmesiyle birlikte 2 defans oyuncusu ve kaleciyle karşı karşıya kalan 28 yaşındaki futbolcu rakiplerini geçse de sendeledi fakat bu kez de bir çalım daha atmaya kalktı. Ancak Owono'yu geçemedi. Rakibinin müdahalesinde kendisini bırakmayan Pepe hem bu sebepten hem de daha öncesinde şut atmaması nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sosyal medyadan paylaştı, yakayı ele verdi: Attığı drift pahalıya patladı

Spor Haberleri