Newcastle United - Nottingham Forest canlı takip et! Maç saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor. Birçok ligin aksine zorlu maçların sürdüğü sezonda bu akşam Newcastle United - Nottingham Forest karşılaşması ile açılıyor. Maçın yayın bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Premier Lig'de futbol ateşi yılbaşında da yanıyor. Birçok Avrupa liginin aksine süren mücadelesiyle yine ilgi odağı haline gelen karşılaşmalar bugün erken saatte başlayacak. Günün ilk maçında Newcastle'ın konuğu Nottingham Forest olacak. Siyah beyazlılar üst sıralara tutunmak, kırmızı beyazlılar ise küme düşme hattından uzak kalmak amacında. Zorlu randevunun yayın bilgileri haberimizde yer alıyor.

Newcastle United - Nottingham Forest maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Premier Lig'de oynanacak olan Newcastle United - Nottingham Forest maçı saat 15.30'da başlayacak. Kritik karşılaşma Beinconnect'ten canlı yayınlanacak.

Newcastle United - Nottingham Forest maçı muhtemel 11'leri

Newcastle United: Dubravka; Trippier, Botman, Schar, Burn; Longstaff, Guimaraes, Hall; Almiron, Isak, Gordon.

Nottingham Forest: Turner; Williams, Murillo, Niakhate, Toffolo; Yates, Mangala; Origi, Gibbs-White, Elanga; Wood.

Newcastle United - Nottingham Forest maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Nottingham Forest'a rakip olduğu 10 Premier Lig maçının hiçbirini kaybetmeyen Newcastle (7G 3B), son beş karşılaşmayı toplam 13 gol atarak kazandı.
  • Newcastle'a konuk olduğu son yedi lig maçını kaybeden Nottingham, bu deplasmandaki son galibiyetini Ekim 1988'de en üst ligde aldı (1-0).
  • Geçen sezondan bu yana Premier Lig'de mücadele eden takımlar arasında en az deplasman galibiyeti alan (2G) ve en fazla dış saha mağlubiyeti yaşayan (19M) ekip Nottingham Forest.
  • Bu sezon öne geçtiği Premier Lig maçlarında 8 puan kaybeden Nottingham, deplasmanda skor avantajı yakaladığı dört karşılaşmanın sadece birini kayıpsız geçti (1B 2M).
  • Bu sezon iç sahada oynadığı dokuz Premier Lig maçında sekiz gole katkıda bulunan Anthony Gordon (5 gol & 3 asist), son beş karşılaşmada da skora etki etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Türkiye'ye silahlı eylem hazırlığındaydı: PKK'nın sözde alan sorumlusu öldürüldü

Spor Haberleri