Nathan Redmond kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Transferde yaz döneminin sona ermesine sayılı günler ve saatler kaldı. Takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ederken en hareketli kulüplerin başında gelen ve 13 isim ile sözleşme imzalayan Trabzonspor'da takviyelere yenileri eklenecek gibi gözüküyor. Bordo mavililerin kanat rotasyonunda sadece elinde Lahtimi'nin kalması arayışları sıkılaştırdı ve birçok oyuncu da öneriliyor. Onlardan biri de Nathan Redmond oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama ve araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Nathan Redmond k

Ümraniyespor maçında Dorukhan Toköz'ün sakatlanmasıyla büyük üzüntü yaşayan Trabzonspor'da sağ tarafa yeni transferler gerçekleştirilecek. Larsen'i yalnız bırakmak istemeyen yönetim, Tayfur Bingöl ve Onur Bulut ile için temaslarda bulunurken Visca'nın kolunun üzerine düşmesi sonrasnda uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasının ardından Masouras hamlesini gerçekleştirmek isteyen Karadeniz temsilcisi olumlu yanıt alamamıştı. UEFA Avrupa Ligi kadrosunu teslim edilmesinden sonra en azından en az hasarlı şekilde ligi götürmeyi hedefleyen bordo mavililere Nathan Redmond önerildi. Yıldız futbolcu için birçok kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Nathan Redmond kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


 


Nathan Redmond kimdir?

Asıl adı Nathan Daniel Jerome Redmond olan futbolcu, Nathan Redmond ismiyle tanınmaktadır. 6 Mart 1994 tarihinde İngiltere'nin Birmingham şehrinde doğdu. 28 yaşındadır. 1.73 metre boyundaki Jamaika asıllı İngiliz oyuncu futbola Birmingham City'de başladı. Buradan Burton Albion'a kiralandı. 2013 yazında ise Norwich City 2.3 milyon euro karşılığında bonservisini aldı. Burada kendini göstermeyi başaran Redmond, 2016 yılının temmuz yaında ise 13.5 milyon euro bedelle Southampton'ın yolunu tuttu. Kontratı bu sezon sonunda tamamlanacak yıldız futbolcu 1 dakika forma giydiği kulübünden ayrılığa sıcak bakıyor. Bugüne kadar 441 karşılaşmada 52 gol atıp 59 da asist yaptı. Milli takım formasını sadece 22 Mart 2017'de oynanan ve Almanya'nın 1-0 kazandığı hazırlık maçında 24 dakika giydi. 4 gün sonraki Litvanya mücadelesinde de kadroda olmasına rağmen süre alamadı. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Nathan Redmond'dan Beşiktaş'a veda

Spor Haberleri