Naci Ünüvar'ın Trabzonspor'a transferinde son durum ne? O isim sabırsız!

Trabzonspor'un gündeminde en üst sıralardan birinde olan Naci Ünvüvar için temaslar sürüyor. Bordo mavililer kiralamak istediği gurbetçi futbolcunun transferinde artık imzaların atılması için girişimlerini hızlandırırken diğer yandan Denswil de yakın arkadaşını yanında görecek olmanın sevincini yaşıyor.

Ahmetcan Kaplan'ı Ajax'a satan Trabzonspor'da Hollanda ekibiyle kurulan ilişkiler devam ediyor. Amsterdeam temsilcisiyle pazarlıklarını sürdüren bordo mavililer geçen sezonu Jong Ajax'ta geiren ve performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Naci Ünüvar için görüşmelerini sürdürüyor. Genç oyuncunun kiralanması konusunda Hollanda kulübünün yetkilileriyle pazarlıklarına hız veren Fırtına, Kopenhag maçı sonrasında işi resmiyete dökmek amacında.



Denswil sabırsız

Trabzonspor'un Naci Ünüvar ile ilgilenmesi şüphesiz en çok Stefano Denswil'i sevindirdi. Hollandalı stoper yakın bir arkadaşlığı bulunduğu ve ailecek de görüştüğü Naci Ünüvar'ın Trabzon'da geçireceği sürede en büyük garantisi olacak. Daha önce Trabzon'a gelerek maç izleyip şampiyonluk kutlamalarına da katılan Naci, birçok fotoğrafla şehri beğendiğini ifade eden paylaşım yapmıştı.


 

Yanıt bekleniyor

Geçtiğimiz haftadan bu yana devam eden görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. İki kulüp de kendi şartlarını ortaya koyarken özellikle maç sayısı şartı gündemde. Trabzonspor'un bu konuyu çözebilmek adına yoğun çaba harcadığı öğrenidli. Amsterdam ekibinin bugün Karadeniz ekibine dönüş yapması bekleniyor. Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Naci Ünüvar ve menajeri Kopenhag maçı sonrası Trabzon'a gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri