Montella’nın Arda Güler’e idmandaki tavrı sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Milli Takım antrenmanında Montella'nın Arda Güler'e yönelik sergilediği ilginç tavır sosyal medyada olay yarattı!

A Milli Futbol Takımı’nın antrenmanından kameralara yansıyan bir görüntü Türkiye’de gündem oldu. Teknik direktör Montella’nın Arda Güler’in elinden idman formasını çekip alarak başka bir futbolcuya vermesi olay yarattı.

Almanya’da düzenlenen EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın grup maçları kapsamında Milli Takım’ın çarşamba günü Çekya ile oynayacağı maçın öncesinde takımın basına açık antrenman görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine gündem bir anda değişti!

Antrenmanın bir anında sarı renkli idman formasını üstüne giymek isteyen Arda Güler’e A Milli Takım’ın İtalyan teknik direktörü Vicenza Montella beklenmedik bir tepki verdi.

Formayı Arda’nın elinden alan Montella, Yusuf Yazıcı’ya verdi. Bu hareket üzerine ne yapacağını şaşıran genç futbolcu, bir süre yardımcı antrenörlerle konuşarak olayı anlamaya çalıştı. Daha sonra ise Arda antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı.

Antrenmanda yaşanan tüm bu anlara ait görüntüler sosyal medyada yayınlanınca, Arda Güler’e destek mesajları yağdı.

Arda Güler ve Montella, X platformunda bir anda trend olurken, “#EvladınaSahipÇıkTürkiye” etiketi de ilk sıraya yerleşti. Söz konusu etiketle yüz bine yakın yorum yapılırken, futbolseverler Arda Güler’e destek veren mesajlar yayınladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri