Milli yıldız Zehra Güneş, VakıfBank'ın yeni kaptanı oldu

Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta yeni kaptan milli voleybolcu Zehra Güneş oldu.

Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden Vakıfbank'ta yeni kaptan belli oldu. Eski kaptan Brezilyalı yıldız Gabriela Guimarães'in (Gabi) İtalya'ya transferinin ardından boşalan kaptanlık koltuğuna milli voleybolcu Zehra Güneş oturdu.

VakıfBank Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla Zehra Güneş'in kaptanlığı duyuruldu. Kulüp, 18 numaralı Güneş'in kaptanlığa getirildiği haberini saat 18.18'de paylaştı.

Sarı-siyahlı ekipten konuya dair yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"VakıfBank olarak A takımımızın yeni sezondaki kaptanlık görevini, altyapımızdan yetişerek kulübümüzün değerli isimlerinden biri haline gelen Zehra Güneş'in üstleneceğini açıklamaktan büyük bir mutluluk duyarız. 12 yaşında adım attığı VakıfBank'ta altyapıdan A takıma kadar yükselen Güneş, hem kulüp düzeyinde hem de milli takımda kazandığı sayısız başarıyla Türk voleybolunun en önemli isimlerinden biri olmuştur. Sahadaki duruşu, performansı ve takım ruhunu yansıtan karakteriyle VakıfBank'ı her zaman en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine inandığımız Zehra Güneş'e görevinde başarılar dileriz"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri