Mert Hakan Yandaş ceza alacak mı? Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği karşılaşmada hakem Kadir Sağlam'a yönelik sözleri ile tepkilerin odağı haline gelen Mert Hakan Yandaş'ın ceza alıp almayacağı merak konusu. Deneyimli futbolcu hakkında ceza kararı çıkarsa birçok maçı kaçırabilir.

Galatasaray ile sürdürdüğü şampiyonluk yarışında 2 puan geride olan Fenerbahçe, pazar günü Siltaş Yapı Pendikspor'u evinde ağırladı. Sarı lacivertliler 1-0 geriye düşse de kazanmasını bilirken mücadeleye Mert Hakan Yandaş'ın hakem Kadir Sağlam'a öylediği sözler damga vurdu. Ağzını kapatmadan alenen "Buradan çıkamazsın" dediği anlar ekranlara gelen deneyimli futbolcu için herhangi bir ceza kararı çıkıp çıkmayacağı da merak konusu haline geldi.

Tepki yağdı

Pazar akşamı oynanan mücadele sonrasında binlerce futbol sever ve birçok yorumcu Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterdi. Söylediklerinin kabul edilemez olduğu ve ceza gerektirdiği ifade edildi. TFF'ya bağlı PFDK'nın ise nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Zorlu derbi öncesinde sarı lacivertlilere kötü haber gelebilir.

Gözler PFDK'da

Dün sonra eren haftanın ardından PFDK'nın kararlarını açıklaması bekleniyor. Eğer Mert Hakan Yandaş için ceza kararı çıkarsa derbide oynaması zor gözüküyor. Çıkmazsa kafile ile birlikte Trabzon'a gidip büyük ihtimalle ilk 11'de başlayacak ve yine takımının ateşleyici gücü olmaya çalışacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri