Mehmet Mert’ten Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi centilmenlik daveti

Gazeteci Mehmet Mert, Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla centilmenlik davetinde bulundu.
Gazeteci Mehmet Mert, haftalardır konuşulan ve bugün oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi her iki takım için de centilmenlik davetinde bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşan ve paylaşımında Metin Oktay'ın centilmen davranışından örnek veren Mert, konuşmasında şöyle dedi:

"Arkadaşlar bugün sizlere İzmir'den sesleniyorum. Bildiğiniz gibi bu akşam Galatasaray Fenerbahçe derbisi var. Kim bilir kaç sefer oynadı her iki takım, kim bilir daha kaç sefer oynayacaklar. Ben bugün buradan centilmenlik mesajı vermek istiyorum. Diyorum ki Fenerbahçe de bizim, Galatasaray da bizim. İzmir de bizim, İstanbul da bizim. Aslolan dostluktur.

"BUGÜN AYNI TEKLİFİ HANGİ FUTBOLCU KABUL EDER?"

Bildiğiniz gibi 1969 yılında Metin Oktay jübile maçını Fenerbahçe'yle oynamak istiyor, o günün Fenerbahçeli yöneticileri 1 şartla bunun olabileceğini söylüyorlar. Maçta Fenerbahçe forması giyeceksin. Metin Oktay da bunu kabul ediyor. Ve maçın son 10 dakikasında Metin Oktay, sinyor Can Bartu'nun formasını giyiyor. Can Bartu, Metin Oktay'ın formasını giyiyor. Maç böyle bir dostlukla bitiyor. Nereden nereye.

Bugün aynı teklif hangi futbolcudan gelir veya aynı teklifi hangi futbolcuya götürsek kabul eder? Buradan yola çıkarak diyelim ki yaşasın centilmenlik, yaşasın dostluk..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İspanyol tenor Jose Carreras, İstanbul'da konser verdi
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ilk 11'leri belli oldu
Otobüste oksijen tüpünün açılması izdiham yarattı: Yolcular panikle kendilerini dışarıya attı

Spor Haberleri