Mauro Icardi için kesenin ağzını açtılar! Bu ayrılık beklenmiyordu... Bonservisi belli oldu

Kiralık geldiği Galatasaray'da sezon başı bonservisi alınan Mauro Icardi gollerine devam ederken birçok takımın da transfer listesine girmeyi başardı. Arjantinli süper yıldız için ayrılık yakın görünüyor. Ödenecek bonservis de ortaya çıktı

Geçen sezon fırtınalar estirdiği Süper Lig'de bu yıl da kaldığı yerden devam eden ve Avrupa macerasında da başarılı karşılaşmalar oynayan Mauro Icardi, taraftarın sevgilisi olmayı sürdürüyor. Aşkın Olayım isimli şarkıyla tribünlere koşan ve ellerini iki kulağının arkasına götüren tangocu, çıktığı 34 karşılaşmada 20 gol ve 9 asistlik performans göstererek 29 kez tabelanın değişmesinde rol oynadı. Ayrıca her 138 dakika, yani hemen hemen 1.5 maçlık süreye de 1 gol sığdırdı. Yaşı ilerlemesine rağmen formundan bir şey kaybetmeyen 31 yaşındaki deneyimli forvetin talipleri de artıyor.

Mauro Icardi Galatasaray

Arapları reddetti

Galatasaray'ın sezon başında transferi için çok uğraştığı Mauro Icardi, özellikle Araplardan gelen teklifler karşısında çok şaşırmıştı. Çift haneleri gören maaşların yanı sıra birçok bonuslar nedeniyle sarı kırmızılı yönetim de bir ara umutsuzluğa düşse de süreç olumlu tamamlandı. Yıldız golcü Avrupa'daki taliplerini de geride bırakıp Florya'ya ayak bastı. Ardından da sahaya çıkarak gollerini sıramayaa devam etti.

Mauro Icardi Galatasaray

Eşi de çok mutlu

Icardi'nin yanı sıra eşi Wanda Nara da İstanbul'da yaşamaktan bir hayli hoşnut. Hem taraftarın gösterdiği ilgi hem yönetimin rahatsızlığı dönemindeki yakınlık güzel yıldızın burada çok daha memnun olmasını sağladı. Her fırsatta da söz konusu alakayı ifadelerine yansıtarak ne kadar doğru karar verdiklerinden bahsediyor. Nara'nın mutluluğu Icardi'nin performansını da artırıyor.

Mauro Icardi Galatasaray

Sakatlığı geçti, golleri sıralıyor

Bu sezonun bir süre sakat sakat oynayan ve birkaç hafta da sahada yer alamayan Mauro Icardi, eleştirilerin de gelmeye başladığı dönemde gollerle geri döndü. Kalitesi yönünden kimsenin şüphe etmediği yıldız oyuncunun bu aidiyeti herkes tarafından takdirle karşılandı. İlk geldiği günlerde Türkiye'de magazin figürü olabileceği yönündeki algıları da tamamen yıkan Icardi artık bir kahraman.

Mauro Icardi Inter

Inter peşinde

Galatasaray'daki istatistikleri ile Avrupa ve dünyada yeniden gündeme oturan Mauro Icardi için eski takımı Inter de devreye girme kararı aldı. Milano ekibiyle daha önce çıktığı 219 maçta 124 gol atıp 29 da asist yapma başarısı gösteren Güney Amerikalı santraforun İtalya'ya dönüşü konuşuluyor. Mavi siyahlıların ise 10 milyon euroya bonservisini alan Cimbom'a 25 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. Karar ise Icardi'nin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mauro Icardi Galatasaray fotoğrafları

Spor Haberleri