Mauro Icardi herkesi şaşırttı! Galatasaray şampiyonluğa giderken...

Derbide Beşiktaş'ı yenerek Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'ın yıldızı son haftalardaki performansıyla 'kayıp aranıyor dedirtti.

Geçen sezon yaşanılan şampiyonluğun ardından bu senenin en güçlü adayı olup liderlik koltuğunda yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, 28'inci haftada ezeli rakibi Beşiktaş'ı Al Musrati'nin kendi kalesine attığı golle deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Puanını 75'e yükselten aslan, son 10 haftada da tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak ipi göğüslemek amacında. Ancak bir oyuncunun performansı dikkat çekiyor.

Cimbom'un tangocusu Mauro Icardi, son haftalardaki düşük performansıyla dikkatleri üstüne çekti. Tangocu, son 9 maçta 2 gol atarken, bu gollerin 1'ini penaltıdan kaydetti.

Devler Ligi'ndeki Bayern Münih, Manchester United ve son oynanan Kopenhag maçında etkisiz görüntü sergileyen yıldız futbolcu, Cimbom'a beklenen katkıyı bu süreçte veremedi.

Sarı- Kırmızılılar'ın 31 yaşındaki golcüsü, 1-0 kaybettikleri son Kopenhag maçında 90 dakika süre aldı. Bu maçta 29 kez topla buluşan Icardi, 3 kez şut çekerken, bu şutlardan sadece 1'inde isabet sağlayabildi. Icardi, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol, 1 asist üretti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hasan Arat, PFDK'ya sevk edildi
Topkapı Sarayı Mukaddes Emanetler Dairesi ziyaretçilerini bekliyor
"İstanbul Haliç Festivali" Goran Bregoviç konseriyle başladı

Spor Haberleri