Mauro Icardi Antalyaspor maçında oynayacak mı? Son dakika Galatasaray haberi

Haftaya lider başlayan ancak Fenerbahçe'nin kazanmasıyla maç eksiği ile ikinci sıraya gerileyen Galatasaray, bu akşam ağırlayacağı Antalyaspor'u yenerek yeniden zirveye oturmak amacında. Cimbom'da gündem ise Icardi hakkında çıkması muhtemel ceza kararı.

Trendyol Süper Lig'de geçen hafta Ankaragücü'nü 3-0 gibi net bir skorla yenen Galatasaray'da Mauro Icardi'nin tribünlere doğru yaptığı iddia edilen bir hareket gündeme oturmuştu. Montaj iddialarını da beraberinde getiren ve Fenerbahçe'nin de teki gösterdiği görüntüler sonrasında yıldız forvet tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmişti. Hakkında henüz karar verilmeyen Arjantinlinin durumu merak konusu haline geldi.

Süreç takip ediliyor

Bu akşam evinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Icardi'nin durumu her şeyin önüne geçti. Golcüsünün ceza almasını istemeyen yönetim ve teknik heyet kararı dikkatle takip ediyor. Diğer yandan taraftar da günlerdir gündemde bulunan olayla ilgili olarak süreç konusunda yönetime çağrıda bulunarak montaj iddialarının arkasındaki kişiler için dava açılması yönünde mesajlar attı.

Mauro Icardi Antalyaspor maçında oynayacak mı?

Galatasaray'ın bu akşam oynayacağı Antalyaspor maçındaki en önemli gol silahlarından biri de Icardi. Tangocunun performansı giderek yükselirken Antalyaspor gibi güçlü bir takım karşısında sahada olması bekleniyor. PFDK'nın olağanüstü bir toplantısı gerçekleşip karar çıkmadıkça kritik mücadelede yer almasında sakınca görülmüyor.

Rahatsız oldu

Icardi, kendi üzerinden gündem oluşturulmasına tepkili. Golcü futbolcunun, Florya'da arkadaşlarıyla yaptığı görüşmelerde bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öğrenildi. Kendisine yöneltilen sorulara, "Ben bir şey yapmadım" derken, "Benim üzerimden Galatasaray'a zarar vermeye çalışmaları, benim adıma çok üzücü. Üstelik sosyal medyada bile foto montaj olduğu konuşulan görüntülerden söz ediyoruz. Ceza almak değil ama suçsuzken suçlu duruma düşürülmeye çalışılmama bir anlam veremiyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi. .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri