Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Çoban: " Gençlerimiz geleceğimiz, altyapımıza yatırımlar devam edecek"

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Çoban, kulübe yapılan altyapı yatırımları hakkında konuştu. Çoban, "Gençlerimiz geleceğimiz, altyapımıza yatırımlar devam edecek" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Çoban U18 takımının bugün maçını izledi ve maç sonunda yapmış olduğu açıklamada "Altyapı çalışmalarının hızla devam etmesi ve genç yeteneklerin umut vadetmesi Malatya Yeşilyurtspor için gelecek adına oldukça olumlu bir gelişme" dedi.

"KULÜBÜN BAŞARISINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYABİLİR"

Çoban, "Kulübün, altyapıya yaptığı yatırımlar ve genç futbolculara verdiği önem, uzun vadede hem bölge futboluna hem de kulübün başarısına büyük katkılar sağlayabilir. Bu genç yeteneklerin ileride A takıma kazandırılması, kulübün istikrarlı başarısının anahtarı olabilir.

Altyapımızın bir futbolcu fabrikası gibi çalışarak kulübe ve şehire genç yetenekler kazandırması, Malatya Yeşilyurtspor için büyük bir avantaj. Bu, sadece kulübün geleceğini güvence altına almakla kalmaz, aynı zamanda şehrin futbol kültürüne de katkıda bulunur. Bu sistem sayesinde, genç oyuncuların yeteneklerini geliştirerek profesyonel futbol dünyasına kazandırılması, hem kulüp hem de yerel futbol için uzun vadeli başarılar getirir" diyerek açıklamada bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ömer Arısoy: Hayat güzelleşiyor, atmosfer değişiyor

Spor Haberleri