Luis Palma kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un gündemine Luis Palma geldi. Peki, Luis Palma kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezon yaptığı transferlerle Süper Lig'de ses getirmek isteyen Trabzonspor, yaşanılan sakatlıklarla sarsılmıştı. Fernandez, Orsic, Hüseyin, Benkovic ve Denswil gibi isimlerin sahalardan uzak kalması yeni arayışların başlamasına neden oldu. Ayrıca farklı futbolcularda da girişimler söz konusu. Öncelik orta saha ve forvet takviyesi. Trezeguet'in alternatifsiz kalmamasını isteyen Nenad Bjelica, kontenjan oyuncusu için sol kanat hamlesi talep etti. Bu çalışmalar kapsamında Luis Palma gündeme geldi. Peki, Luis Palma kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Luis Palma kimdir?

Tam adı Luis Enrique Palma Oseguera olan Luis Palma, 17 Ocka 2000 tarihinde Honduras'ın La Ceiba şehrinde doğdu. 23 yaşında. Futbol hayatına doğduğu şehrin takımı CDS Vida'da başladı. Burada da profesyonelliğe adım attı. İlk transferini 2019'da kiralık olarak Real Monarchs ile gerçekleştirdi. Geri döndükten sonra ise 3 sezon daha kulübünde oynadı. Geçen sezon da Yunan ekiplerinden Aris Selanik'e imza attı. Sol kanat ve forvette forma giyebilen genç futbolcu, geride kalan senede çıktığı 36 karşılaşmada 13 gol atıp 8 asist yaptı. 2099 dakika sahada kaldı. Kariyerinde ise toplam 118 maçta forma giydi. Rakip fileleri 38 kez sarstı, arkadaşlarına da 9 gol pası verdi. Ülkesi Honduras adına 6 müsabakada yer aldı. 1.79 metre boyundaki sol kanat oyuncusunun tek kupası ise Real Monarchs ile kazandığı United Soccer League (USL) Kupası'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri