Lider Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında

Trendyol Süper Lig'de bugün 3 karşılaşma oynanacak. İlki Kayseri'de. Lider Fenerbahçe, Kayserispro deplasmanında 3 puan arıyor. Sarı lacivertlilerde tek hedef sahadan zaferle ayrılarak liderliği sürdürebilmek ve derbiye motive çıkabilmek.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, 17'inci hafta mücadelesinde Kayserispor'a konuk olacak. Sarı lacivertliler, 24 Aralık'ta oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde moral bulmak ve liderliğini daha da güçlü devam ettirebilmek adına sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. İsmail Kartal ve öğrencilerinin işi ise oldukça zor. Son mağlubiyetini 7 Ekim'de alan sarı kırmızılılar, 7 maçtır kaybetmiyor ve Trabzonspor deplasmanında elde edilen zafer de var. Karşılaşmanın sonucu sabırsızlıkla bekleniyor. Karagümrük ile karşılaşacak Galatasaray'ın da gözü bu maçta olacak.

Kayserispor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak Kayserispor Fenerbahçe maçı saat 17.00'de başlayacak. Kritik sınav Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Kayserispor Fenerbahçe maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Kasım 2019'daki 1-0'lık galibiyetten bu yana Fenerbahçe ile oynadığı yedi Süper Lig maçını da kazanamayan Kayserispor (1B 6M), tek puanını 2021/22 sezonunda deplasmanda aldı (2-2).
  • Kayserispor'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, rakibine karşı yakaladığı en uzun galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.
  • İstanbul takımlarıyla oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor, daha uzun bir seriyi en son Ağustos-Ekim 2021 arasında yakaladı (4G).
  • Maçın oynandığı haftaya puan tablosunun ilk üç sırasında giren takımlara rakip olduğu son beş Süper Lig karşılaşmasının sadece birini kazanan Fenerbahçe (1B 3M), tek galibiyetini son mücadelede Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 yenerek aldı.
  • Süper Lig'de oynadığı son yedi maçı kaybetmeyen (6G 1B) ve son iki karşılaşmayı gol yemeden kazanan Kayserispor, bu şekilde üst üste üç galibiyeti en son Aralık 2011'de aldı.

Kayserispor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri

  • Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Hosseini, Hasan Ali Kaldırım, Ramazan Civelek, Karimi, Kemen, Cardoso, Morte, Thiam.
  • Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Serdar, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Batshuayi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri