Lider Eyüpspor İzmir'de zafer peşinde

Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor. Liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor, İzmir'de Göztepe'ye oturacak. İstanbul ekibinin zorlu mücadeledeki tek hedefi zaferle evine dönmek.

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında ertelenen 16'ıncı hafta maçlarının ardından meşin yuvarlak dönmeye devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftası çok kritik bir mücadeleye sahne olacak. Lider Eyüpspor, İzmir'de Göztepe'nin konuğu olacak. Mor sarılıların hedefi bir galibiyet daha alarak evine dönmek. Göz Göz ise yeniden Süper Lig'e yükselme hedefi ile başladığı sezonda güçlü rakibini yenerek hanesine 3 puan yazdırmak amacında.

Göztepe Eyüpspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak olan Göztepe Eyüpspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele beIN SPORTS MAX 1 ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Göztepe Eyüpspor maçı öncesi son durum

İki takım için de çok büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi ev sahibi Göztepe 15 maçta aldığı 29 puanla 3'üncü basamakta bulunuyor. Lider Eyüpspor ise en yakın rakibi Kocaelispor'un 6 puan önünde ve bir maçı da eksik. Şu anda 39 puanı var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri