Konyaspor’dan Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken açıklama

Süper Lig’in son haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan düşme hattındaki Konyaspor’dan 38. haftaya dair çarpıcı bir açıklama geldi.

Şampiyonluk düğümü ile birlikte ligde kalacak takımların da belli olacağı Süper Lig’in 38. haftasının başlamasına sayılı günler kaldı. Fenerbahçe’nin üç puan önünde ligin son haftasına giren Galatasaray, pazar günü Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği maça dair bir açıklama yapan Konyaspor kulübü ligden düşme tehlikesi bulunan diğer takımların karşılaşacağı takımlara da mesaj verdi.

Konyaspor’un resmi sosyal medya hesabından paylaşılan yazılı açıklama, “Sahada tüm takımlar mücadele etmeli” başlığı dikkat çekti. Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında düşme hattında olan takımların mücadele edeceği kulüplere çağrı yapan yeşil-beyazlı kulübün açıklamasında, “Herkesin aynı hassasiyetle sahaya çıkmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İşte Konyaspor’dan yapılan o açıklamada yer alanlar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eski nişanlısını işe giderken katletmişti! Bahar Kaban'ın cinayet zanlısı kaçarken öldü: Hem kendini hem de polisi vurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla: Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği değişti

Spor Haberleri