Kocaelispor takım otobüsüne sözlü ve fiziki saldırı: Suç duyurusunda bulunuldu

Kocaelispor, futbolcuları ve teknik heyetini taşıyan otobüsün Bolu sınırında bir grup tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğraması hakkında soruşturma başlattı.

Trendyol 1. Ligi ekiplerinden Kocaelispor, Çorum FK ile dün yapılan müsabakaya kara yolu ile giderken futbolcu, teknik heyet ve kulüp emekçilerini taşıyan otobüsüne karşı sözlü ve fiziki saldırı gerçekleşti.

Bolu il sınırları içerisinde bir grup kişi tarafından gerçekleştirilen saldırıda sözlü ve fiziksel saldırının yanı sıra bir kişinin cebinden silah çıkardığı ve otobüsün peşinden koştuğu anlar da görüntüler arasında yer aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanarak cezalandırılması adına Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

İlgili saldırıyı gerçekleştiren kişilerin en ağır cezaları almaları adına tüm yasal sürecin titizlikle takip edileceği bilgisi verilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

22.09.2024 tarihinde Çorum Futbol Kulübü ile yaptığımız müsabakaya kara yolu ile giden kulübümüz futbolcu, teknik heyet ve kulüp emekçilerini taşıyan otobüsümüze karşı, 21.09.2024 tarihinde Bolu il sınırları içerisinde birkaç kendini bilmez tarafından gerçekleştirilen sözlü ve fiziki elim saldırı hasebiyle, ilgili saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanarak cezalandırılması adına Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. İlgili saldırıyı gerçekleştiren kişilerin Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri kapsamında kanunda yer alan en ağır cezaları almaları adına tüm yasal süreç kulübümüz tarafından titizlikle takip edilecektir. Büyük camiamızın ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

O anlar kamerada

Çorum Futbol Kulübü ile yapılan müsabakaya kara yolu ile giden futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarını taşıyan otobüsün saldırıya uğradığı anlar cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Bir grubun otobüsün geçtiği esnada tekme ve yumruklarla saldırıda bulunduğu görülürken bir vatandaşın cebinde silahını çıkarması ve aracın peşinden gitmesi görüntülerde yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tomris Giritlioğlu’nun cenaze töreni ne zaman, programı belli oldu mu?
Diyarbakır’da şehit Gaffar Okkan’ın adının verildiği spor yerleşkesinin ismi değiştirildi
Manisa'da göçük faciası: Bir işçi hayatını kaybetti

Spor Haberleri