Kocaelispor Göztepe deplasmanında 3 puan arıyor

Trendyol 1. Lig'de 20 puanı bulunan Kocaelispor, bu akşam aynı puana sahip olan Göztepe ile İzmir'de karşı karşıya gelecek.

Kıran kırana bir sezonun yaşandığı Trendyol 1. Lig'de bu akşam yine iki güçlü ekip karşı karşıya gelecek. 20 puana sahip iki takım kozlarını İzmir'de paylaşacak. Göztepe'nin konuğu Kocaelispor olacak. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadeleyi Oğuzhan Çakır yönetecek. Kritik 90 dakika TRT Spor ve Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Yoğun ilgi var

Türk futbolunun iki önemli şehir takımı Göztepe ile Kocaelispor bu akşam İzmir'de karşılaşacak. İki ekip için de rakibine 3 puan fark atma şansı bulunan 90 dakikada hem ev sahibi hem de konuk takım kazanarak yoluna devam etmek amacında. Taraftarlar da yoğun ilgi göstererek bu maçta yerlerini alacak veya televizyondan izleyecek.

Muhtemel 11'ler

GÖZTEPE: 1. MATEUSZ, 4. TAHA, 11. AHMED ,18. BIRAM DIOUF ,19. YUNUS EMRE K, 23. KENNETH MAMAH, 30. YALÇIN, 33. ATINÇ, 43. DAVID TIJANIC, 50. ÜMİT, 77. OGÜN

KOCAELİSPOR: 35. GÖKHAN, 77. OĞUZ, 53. EMİR ORTAKAYA, 55. YUSUF ABDİOĞLU, 19.ATİLA, 8. YUSUF CİHAT, 40. YUSUF EMRE, 70. BARIŞ, 10. CANDEIAS, 14. BERIDZE, 99. TANQUE

Son durumları nasıl?

20 puanı bulunan 2 takım Göztepe ve Kocaelispor arasındaki mücadele öncesindeki son formları da belirleyici rol oynayabilir. Zira ev sahibi son 5 maçından 15 puan çıkarmayı başardı. Yeşil siyahlılar ise aynı dönemde 8 puan elde debildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ölen öğretmenin 21 yıl önce bekarken yazdığı mektuptan 'aşk' sürprizi çıktı

Spor Haberleri