Kızlara Üner’den moral ziyareti

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Ünel, Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımını ziyaret etti.

TFF Süper liginde çıkabilmek için play-off karşılaşmaları oynayacak olan Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımının dün yaptığı idmana gelen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Ünel Grup maçlarında alınan başarıdan dolayı Kulüp Başkanı Lokman Naroğlu’nun, Kulüp çalışanlarını, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ederek play-off maçlarına başarılar diledi. Ayrıca Başkan Üner oyunculara manevi desteği haricinde gruptan çıktıkları için 100 bin prim okurken, oyuncuların Süper lige çıkma başarısı göstererek yanlarına gelmelerini istedi.

Spor’a ve Sporcuya verdiği destekle ön planda olan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner göreve gelir gelmez kurduğu Spor Müdürlüğü bünyesinde 3 sene evvel kurulan Kadın futbol takımı her yıl bir üst lige yükselerek büyük başarılara imza attı. 3. Lig, 2.lig grubunu şampiyonluklarla bitiren ve TFF 1. Kadınlar ligine yükselen Çatalca Belediyespor futbol takımı şimdide Kadın futbolunun Türkiye’deki liglerinin en üstü olan TFF Kadınlar Süper ligine yükselmek için play-off karşılaşmaları oynayacak. İlk maçını bu Pazar günü Denizli Deplasmanında Horoz Kenkspor kulübü ile oynayacak. BU önemli karşılaşma öncesi yapılan idmana ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner hem grupta alınan başarıdan dolayı tebriklerini sundu. Bu hafta sonunda oynanancak olan ilk play-off karşılaşması öncesi takıma başarılar diledi.

Gruptan çıkma primi 100 bin

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Bu sezon gruptan çıkarak büyük başarı kazanan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımına bu başarılarından dolayı 100 bin prim verecğini açıklaması büyük sevinçle karşılandı. Belediye Başkanının bu jesti karşısında oyuncular kendisine teşekkür ettiler.

Süper Lig'e çıkın yanıma gelin

Çatalca Belediyespor Bayan futbol takımının Play-off’tada Başarılı olmasını canı giönülden istediğini söyleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner futbolculara “ Süper lige çıkın yanıma gelin” diyerek. Süper lige çıkma primi de vereceğinin sinyalini vermiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri