Kırkpınar'da başpehlivana 550 bin lira ödül

Edirne'de bu yıl 663'üncüsü düzenlenecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan güreşçiye 550 bin TL para ödülü verilecek.

Edirne'de bu yıl 4-7 Temmuz tarihleri arasında 663'üncüsü düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin programı belirlendi. Güreşler, 4 Temmuz Perşembe günü saat 13.00'da başpehlivanlık ön eleme güreşleriyle başlayacak. Edirne Belediyesi, 663'üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı bu yıl 550 bin TL'lik para ödülü verecek. Başpehlivan ikincisine 275 bin TL, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 140'ar bin TL para ödülü verilecek. Tüm boylarda dereceye girecek olan başpehlivanlara verilecek olan para ödülü, yolluk ve tur ücretleri ile bu yıl 3 milyon TL'ye ulaşacak.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin biletleri Biletix'te satışa sunuldu. Edirne Belediye encümen kararıyla 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek güreşler için girişler ücretsiz olarak belirlendi. Güreş severler, 6 Temmuz Cumartesi ve 7 Temmuz Pazar günü için bilet alarak içeriye girebilecek. Cumartesi günü için biletler, 400 ile 500TL, pazar günü ise 500 ile 750 TL olarak satışa çıkarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kanser hastası eşini sırtından vurarak öldürmüştü: Katil kocaya iyi hal indirimli hapis cezası
Eşiyle gönül ilişkisi yaşadığı arkadaşını öldürdü

Spor Haberleri