Kerem Aktürkoğlu kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Kerem Aktürkoğlu Portekiz'e transfer olacak mı?

Sarı kırmızılı takım Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon euro bonservis bedeli ile Portekiz ekiplerinden Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı. Peki Kerem Aktürkoğlu kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Ünlü yıldız Portekiz'e transfer olacak mı?

Sarı kırmızılı ekibin sevilen yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon euro bonservis bedeliyle Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olduğu açıklandı. Transfer haberi sonrası onlarca futbolsever Kerem Aktürkoğlu hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki Kerem Aktürkoğlu kimdir, aslen nereli?

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?


21 Ekim 1998 tarihinde İzmit'te dünyaya gelen Kerem Aktürkoğlu, sol kanat oyuncusu olarak futbol sahalarında yer almıştır. Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’ndaki başarılı performansıyla kendisinden söz ettirmiştir. Ünlü yıldız genç yaşına rağmen hızlıca gelişim göstermiştir.

KEREM AKTÜRKOĞLU FUTBOL KARIYERİ


Kerem Aktürkoğlu’nun futbol yolculuğu, 2011 senesinde Gölcükspor altyapısına girmesiyle başlamıştır. 2013 yılında Hisareynspor’a geçen isim, 2014 yılında Medipol Başakşehir altyapısına transfer olmuştur.

Başakşehir'den kiralık olarak Bodrumspor’a transfer olan yıldız isim, bu takımda 27 maçta 4 gol atmıştır. Daha sonra Karacabey Belediyespor’a giden isim, sonrasında Erzincanspor’a transfer olmuştur. Aktürkoğlu, burada 28 maçta 17 gol atarak büyük bir çıkış yapmıştır.

2020 senesinde ise Galatasaray’a transfer olmuştur. Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı formayı giymeye başlamış ve ilk sezonunda 24 lig maçında 7 gol ve 3 asist yapmıştır. 2021-2022 sezonunda yıldız futbolcu toplamda 8 lig maçında 3 gol ve 1 asist kaydetmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Gülhane tramvay durağında kavga: Polis ekipleri tarafları zor sakinleştirdi
İzmir'de dehşet saçmıştı: Saldırganın görüntüleri ortaya çıktı
Galatasaray, Ismail Jakobs'u renklerine kattı

Spor Haberleri