Kasımpaşa'nın yıldızı Aytaç Kara kariyerinin rekorunu kırdı!

Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'da Aytaç Kara kariyerinin sezonunu yaşıyor. Deneyimli futbolcu attığı goller ve yaptığı asistlerle geride kalan tüm sezonlarındaki istatistikleri yerle bir etti.

Kariyerinde Altay, Eskişehirspor, Trabzonspor, Bursaspor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor formaları giyen Aytaç Kara'nın son adresi Kasımpaşa olmuştu. 30 yaşındaki futbolcu bugüne kadar ön plana çıkan defansif futbol özelliğinin aksine hücuma verdiği katkıyla herkesi şaşırttı. Kendisinin de kariyer rekorunu kırdı. Hem de bu verileri yarım sezonda elde etti. Ligin ikinci yarısındaki performansı da şimdi de merak konusu haline geldi.

11 golde adı var

Bu sezon bin 473 dakika sahada kalan Aytaç Kara, attığı 9 gol ve yaptığı 2 asist ile ismini parlatmayı başardı. Ankaragücü karşısında fileleri havalandırdıktan sonra 3 hafta ara veren tecrübeli orta saha, Alanya deplasmanında da gol sevinci yaşadı. Aynı zamanda asist de yaptı. Adana Demirspor ve Karagümrük karşısında da 2'şer kez rakip kalecileri mağlup etti. İstanbulspor, Kayserispor ve Gaziantep FK maçlarında da yine takımı adına skoru değiştirdi. Bir diğer asistini de Galatasaray maçında yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

D-100'deki feci kaza kamerada: 4 yaralı

Spor Haberleri