Kasımpaşa'nın kasası para basacak! Son yıldız Yasin Özcan

Süper Lig'de bu sezonki performansıyla dikkat çeken Kasımpaşa, göndereceği isimlere bir yenisini daha ekliyor. Paşa'da gidecek son futbolcu ise 17 yaşındaki Yasin. Avrupa'nın gözdesi genç yıldız hatrı sayılır bir bonservis kazandıracak gibi gözüküyor.

Avrupa kupaları mücadelesi verdiği sezonda harika işlere imza atan Kasımpaşa, Beşiktaş'ı geçip Trabzonspor'u da yakalamak amacında. Bunu gerçekleştirebildiği ölçüde kaderini belirleyecek İstanbul temsilcisinin son senelerde yaptığı satışlar da dikkat çekiyor. O isimlere bir yenisi daha eklenecek. 17 yaşında olmasına rağmen yüksek bir maç sayısı yakalayan ve Beşiktaş başta olmak üzere pek çok takımın listesine eklediği Yasin Özcan da önemli bir bonservis getirecek gibi gözüküyor.

Daha önce Diagne'yi 13.5, Trezeguet'i 10 ve Eren Elmalı'yı da 3.6 milyon euroya satan Paşa'da Yasin'in de minimum 7-8 milyon euro kazandırması gündemde. Siyah beyazlılar da yönetimle temasa geçerek beklentilerini sordu. Milli takım için dahi konuşulan genç stoperin kariyerini nasıl sürdüreceği de şimdiden merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri