Kasımpaşa zafer için Antalyaspor karşısında

Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftasında Kasımpaşa, Antalyaspor'un konuğu oluyor. Paşa'da tek hedef bir önceki hafta kaybettiği Samsunspor karşılaşması sonrası yeni bir galibiyet almak.

Birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Trendyol Süper Lig'de 17'inci hafta heyecanı devam ediyor. Bugünün ilk karşılaşması Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaydı. Sıra akşam seansına geldi. Bugün bir başka İstanbul ekibi olan Kasımpaşa, Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacak. Ev sahibi de oldukça iddialı ve kendinden emin. Kritik randevunun sonucu merakla beklenirken iki tarafında tek hedefi galibiyetle sahadan ayrılabilmek.

Antalyaspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Corendon Airlines Park'ta oynanacak olan Antalyaspor Kasımpaşa maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 2 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Antalyaspor Kasımpaşa maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Antalyaspor'un Süper Lig'de 10+ kez konuk ettiği takımlar arasında Kasımpaşa'dan (yüzde 8.3; 1/12) daha düşük bir mağlubiyet oranında kaldığı sadece iki rakibi bulunuyor: Kocaelispor (yüzde 7.7) & Kayserispor (0). Ancak Akdeniz ekibi, iç sahadaki tek mağlubiyetini Kasımpaşa'yı ağırladığı son karşılaşmada yaşadı (0-2).
  • Antalyaspor'a rakip olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan ve rakibini ilk kez üst üste iki kere mağlup eden Kasımpaşa, daha önceki 22 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamayı hedefliyor (3G 7B 12M).
  • İç sahadaki son altı Süper Lig maçının dördünü kazanan Antalyaspor (1B 1M), bu dönemdeki puan kayıplarını gol atamadığı karşılaşmalarda yaşadı (0-0 vs Çaykur Rizespor & 0-2 vs Galatasaray).
  • Süper Lig'deki son üç deplasman maçını da 2+ gol yiyerek kaybeden Kasımpaşa, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Eylül-Kasım 2021 arasındaki beş karşılaşmalık dönemde yaşadı.
  • Süper Lig'de Kayserispor'un (7 maç) ardından devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Antalyaspor (4G 2B), 10'uncu haftadan bu yana Kayserispor (16 puan) ve Galatasaray'ın (15 puan) ardından en fazla puan toplayan ekip konumunda (14 puan).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri