Kartal pençesi ile gelen Joe Worrall kulübeye hapsoldu, gidiyor...

Beşiktaş'ın devre arası transferinde Nottingham Forest'tan kiraladığı Joe Worrall, yedek kulübesinden çıkamadı. İngiliz futbolcunun ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Savunmada yaşadığı sorunları en aza indirmek isteyen Beşiktaş'ın İngiltere'den getirdiği ve Trabzonspor maçından sonra transferini duyurduğu Joe Worrall, Nottingham Forest'tan kiralanmıştı. İngiliz futbolcunun stoperde yer almasına kesin gözle bakılıyordu ancak istenen olmadı. Necip Uysal ön liberodan evrildiği bu mevkide deneyimli oyuncunun önüne geçmeyi başardı.

Opsiyonu var

Nottingham Forest'tan satın alma opsiyonu ile kiralanan Joe Worrall şu ana kadar kimsenin beklentilerini karşılayamadı. Yedek kulübesine hapsoldu. 27 yaşındaki stoper şu ana kadar sadece 91 dakika forma giyerken sonraki süreçte hep yedek bekledi. Sezon sonunda kontratının uzatılması veya opsiyonunun kullanılması beklenmiyor. İngiliz ekibi her ne kadar siyah beyazlı yöneticilerle futbolcularının oynaması yönünde görüşmede bulunsa da Başkan Arat ve ekibi son sözün Santos'ta olduğunu iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri