Karagümrük'ün konuğu Kayserispor

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında bugün küme düşme hattında bulunan Fatih Karagümrük evinde Kayserispor'u ağırlayacak.

Futbol heyecanının sürdüğü Trendyol Süper Lig'de bugün 4 karşılaşma daha oynanacak. Günün ilk mücadelesinde Fatih Karagümrük, İstanbul'da Kayserispor'u konuk edecek. Kırmızı siyahlılar uzun süredir elde edemediği 3 puanı artık alabilmek, sarı kırmızılılar ise üst sıralardan kopmamak amacında. Kritik sınava dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Fatih Karagümrük Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün 16. hafta erteleme maçı olarak oynanacak olan Fatih Karagümrük Kayserispor maçı saat 17.00'de başlayacak. Zorlu sınav TOD TV, Bein Sports 1 ve beinconnect.com.tr canlı yayınlanacak.

Fatih Karagümrük Kayserispor maçı öncesi son durum

İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği karşılaşma öncesinde ev sahibi Karagümrük 17 puanla 18'inci basamakta bulunuyor. Küme düşme hattından çıkabilmek için bugün kazanmak isteyen kırmızı siyahlılara karşı konuk takım Kayserispor ise 29 puanla 5'inci basamakta ve Avrupa kupaları iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Fatih Karagümrük Kayserispor maçı öncesi istatistikler

  1. Fatih Karagümrük'ün Süper Lig tarihinde puan vermeden en fazla konuk ettiği rakibi Kayserispor (3G).
  2. Fatih Karagümrük ile oynadığı altı Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Kayserispor (1B 4M), tek galibiyetini Ekim 2021'de 2-1'lik skorla aldı.
  3. Süper Lig'de oynadığı son dört maçtan puansız ayrılan Fatih Karagümrük, lig tarihinde daha uzun bir mağlubiyet serisini sadece bir kez yaşadı (Ekim 1962-Ocak 1963 arasında 5M).
  4. İstanbul takımlarına konuk olduğu son beş Süper Lig maçının sadece birini kazanan Kayserispor (1B 3M), tek galibiyetini son ziyaretinde Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek aldı.
  5. Son üç Süper Lig maçında gol sevinci yaşayamayan Fatih Karagümrük, lig tarihinde üst üste dört karşılaşmada rakip fileleri havalandıramadığı bir süreç yaşamadı.
  6. Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından gol yemeyen iki takımdan biri olan Kayserispor (Konyaspor ile birlikte), şu ana kadar rakiplerin bu bölgeden çektiği toplam 96 şutta da topu filelerinden çıkarmadı.
  7. Fatih Karagümrük bu sezon Süper Lig'de penaltı golü bulunmayan iki takımdan biri (İstanbulspor ile birlikte). Şu ana kadar bu şekilde en fazla gol yiyen ekip ise Kayserispor (6).
  8. Fatih Karagümrük'ün iç sahada attığı son dört Süper Lig golünün (kendi kalesine atılanlar hariç) üçüne Güven Yalçın doğrudan katkı sağladı (1 gol & 2 asist).
  9. Bu sezon en fazla Süper Lig maçında ilk golü atan oyuncu, Kayserispor formasıyla altı karşılaşmada açılışı yapan Mame Thiam. Kayseri ekibi bu altı mücadelede de sahadan puansız ayrılmadı (4G 2B).
  10. Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, yabancı meslektaşlarının çalıştırdığı takımlara konuk olduğu üç Süper Lig maçını da kazanamadı (1B 2M).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri