Karagümrük transferde durmuyor! Kourbelis sonrası bir Trabzonsporlu daha mı?

Trendyol Süper Lig'de küme düşme hattında bulunan Fatih Karagümrük, Dimitrios Kourbelis'i kadrosuna kattıktan sonra bir Trabzonsporlu için daha devreye girdi.

Şota Arveladze ile yeni bir sayfa açarak sezonun ikinci yarısında ligde kalmak isteyen Fatih Karagümrük'te ilk transfer açıklandı. Kırmızı siyahlılar, Trabzonspor'dan Dimitrios Kourbelis'i kadrosuna kattığını duyurdu. İstanbul ekibi, bordo mavililerden bir oyucu için daha istekli. Anlaşma sağlanır ve oyuncu da kabul ederse ikinci transferin de duyurulması bekleniyor.

Kourbelis imzaladı

Trabzonspor'un sezon başında Panathinaikos'tan ayrılan ve serbest statüden sözleşme imzaladığı Dimitrios Kourbelis resmen Fatih Karagümrüklü oldu. Sezon sonuna kadar kiralanan ve büyük ihtimalle Rayyan Baniya'nın taksitlerinin bir bölümüne karşılık alınan yıldız futbolcu için kulübün sosyal medya hesabından; "Trabzonspor'da forma giyen Yunanistan A Milli Takımı'nın başarılı orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Kourbelis'e hoş geldin der, başarılar dileriz." denildi.

Sırada Teklic var

Transferde durmayan Fatih Karagümrük'te bir Trabzonsporlu daha gündeme geldi. Rus temsilcisi Akhmat Grozny ile kiralık anlaşması yapmak için bu ülkeye giden Tonio Teklic, Süper Lig'den gelen teklifler sonrasında kararından vazgeçti. Devredeki kulüplerden biri de yine kırmızı siyahlılar oldu. Yönetim de oyuncunun yakın mesafedeki bir kulüp ile sözleşme imzalamasını daha cazip buluyor. Önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri