Karagümrük Hatayspor'u gözüne kestirdi

Dün sahasında ağırladığı Rizespor'u 4-0'lık net bir skorla geçen Fatih Karagümrük gözünü Hatayspor maçına çevirdi. Kırmızı siyahlılar Mersin'den zaferle dönmek amacında.

Trabzonspor'u devirerek adından söz ettiren Çaykur Rizespor'u evinde ağırlayan Fatih Karagümrük, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Kırmızı siyahlı İstanbul ekibine 3 puana getiren golleri Eysseric, Serdar, Levent ve Can kaydetti. Hedef ise bu hafta Hatayspor'u yenerek çıkışa devam ederek küme düşme hattından hızla uzaklaşmak.

İnşallah devamı gelecek

Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, “Mutluyuz. İyi de bir maç oldu. Bence maç kontrol altında geçti. İkinci devrenin ilk 10 dakikasını verdik diye düşünüyorum. Geri kalan sürede kontrol bizdeydi. Futbolcuları tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık, devamı inşallah gelecek” diye konuştu.

16'ıncı sırada

Aldığı 3 puanla maç fazlası da olsa 16'ıncı sıraya yükselen Fatih Karagümrük, hafta sonunda karşılaşacağı Hatayspor'u da sıralamada geride bırakmak istiyor. İstanbul ekibi 23, Akdeniz temsilcisi ise26 puanda bulunuyor. Bord beyazlılar 14'üncü basamakta.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri