Kaleye Juan Musso! Görüşmeler başlıyor...

Sezonun ikinci yarısında şampiyonluk mücadelesini sürdürmek ve mutlu sona ulaşmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Aslan, İtalya'dan çok önemli bir ismi kadrosuna katmak için harekata geçti.

Lider Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışında Sivasspor karşısında aldığı beraberlik sonrası 2 puan geriye düşen Galatasaray, transferde daha aktif bir rol almak üzere çalışmalarına hız verdi. Cimbom, Erden Timur liderliğinde başladığı dönemde pek çok isimle görüşürken kalede Muslera'nın alternatifi ve kaleyi alabilecek bir isim arayışına girildi. Listenin ilk sırasında ise Atalanta'nın yıldızı Juan Musso var.

10 güne belli olur

Muslera'nın ilerleyen yaşı sebebiyle yeni bir file bekçisi arayışına giren Galatasaray'da yine adres Güney Amerika. Arjantinli kaleci Juan Musso için Atalanta'nın kapısı çalınacak. Takımdan ayrılması beklenen deneyimli eldivenin geleceğinin 10 gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor. İtalyan temsilcisine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.

Juan Musso kimdir?

Tam adı Juan Agustín Musso olan Juan Musso, 6 Mayıs 1994 tarihinde Arjantin'in Buenos Aires eyaletinde, Paraná Nehri'nin batı kıyısında, Rosario'ya 61 km uzaklıkta bir şehir olan San Nicolas'ta doğdu. 29 yaşındadır. Futbola Racing Club'de baişadı. Burada a takıma kadar yükseldi. İlk yurt dışı transferi Udinese ile gerçekleşti. Burada gösterdiği performansla Atalanta'nın yolunu tuttu ve 20.5 milyon euroya geçişi tamamlandı. Bu sezon çıktığı 15 karşılaşmada 16 gol yedi. 7 karşılaşmada ise kalesini rakiplere kapatmayı başardı. 1.91 metre boyundaki yıldız kaleci Arjantin Milli Takımı formasını 2 kez terletti. Kulübü ile 2025 yılına kadar kontratı var. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri