Kadın voleybol maçında gergin anlar: Beşiktaş, AK Partili belediye başkanı ve korumalarını kınadı

Beşiktaş kulüp yönetimi, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde salona gelen Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarının tutumunu kınadı.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde gergin anlar yaşandı.

Beşiktaş yönetiminin iddiasına göre, karşılaşmanın ikinci setinde salona giren AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, protokol tribününde neden kendisinin karşılanmadığını sordu.

Bunun üzerine başlayan gerginlik, iddiaya göre belediye başkanının tahrik edici ve tehditkar tavırlarıyla devam etti. Hakan Bahadır’ın Beşiktaşlı yöneticilere küfretmesinin ardından bir anda yaşanan kaos sonucunda başkanının korumaları devreye girdi ve Beşiktaş yöneticilerinin yaralanmasına neden oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan olay sonrasında yazılı açıklama yapan Beşiktaş, Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarını kınadı. Oyun kaos nedeniyle 40 dakika duraklarken Beşiktaş, yaşanan saldırıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu'na şikayette bulunacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın "Spor salonlarında zorbalık, kibir ve küfre yer yok!" başlığıyla yaptığı paylaşım şöyle:

"Beşiktaş Kadın Voleybol Takımımız ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde salona gelen Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarının saldırgan, sportmenliğe yakışmayan tutumunu şiddetle kınıyoruz.

"BELEDİYE BAŞKANI VE KORUMALARINI KINIYORUZ"

Salona girer girmez protokol tribününde büyük bir kibirle kendisinin neden kapıda karşılanmadığını sorgulayan, ardından tahrik edici ve tehditkar tavırlarıyla yöneticilerimize gösterdiği kaba davranışlarla ortamı geren, küfür eden, korumalarının müdahalesi neticesinde yöneticilerimizin yaralanmasına neden olan Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarını kınıyoruz.

"TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU'NA ŞİKAYET EDECEĞİZ"

Ne yazık ki kadın ve çocukların izleyici olarak bulunduğu bir ortamda bu hoyrat davranışlarıyla spor etik ve ahlakından uzaklaşmışlardır. Yaşattıkları kaos nedeniyle maçın yaklaşık 40 dakika duraklamasına neden olmuşlardır. Hiçbir şekilde spor sahalarında küfür, zorbalık ve hakarete yer yoktur. Yaşanan saldırıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu'na gerekli şikayeti yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da trafikte yarış yapan sürücüler kazaya yol açtı: 11 araç birbirine girdi
Yere çöp ve izmarit atanlara karşı denetim sürüyor: Tanju Özcan bu kez de reklam panolarından uyardı
Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya'nın ardından: Musa Orhan'a hakaret ettiği iddiasıyla ceza aldı

Spor Haberleri