Johan Mojica kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Transfermarkt değeri

Galatasaray'ın Yuto Nagatomo'yu gönderip Johan Mojica'yı kadrosuna katacağı iddia edildi. Kolombiyalı futbolcu aynı zamanda Falcao'nun da habericisi olarak görülüyor. Peki Johan Mojica kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Transfermarkt değeri

Tescil döneminin bitmesine sayılı günler kala Falcao için bastıran Galatasaray, Falcao'dan sonra bir Kolombiyalıyı daha listesine aldı. Mali Fair Play sebebiyle teklifler gele Yuto Nagatomo'yu gönderebileceği öne sürülen sarı kırmızılıların Girona'da forma giyen Johan Mojica için teklif yaptığı öne sürüldü. Bu gelişme sonrasında saroı kırmızılı taraftarlar "Johan Mojica kimdir? Kaç yaşında ve nereli?" gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...
 

Johan Mojica kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

21 Ağustos 1992 tarihinde Santiago de Cali'de dünyaya gelen Mojica, futbola Deportivo De Cali'nin 20 yaş altı takımında başladı. Burada profesyonel oldu ve Rayo Vallecano'ya kiralandı. 500 bin euroya bonservisi alınan Kolombiyalı daha sonra Valladolid ve Girona'ya kiralık olarak verildi. Girona bonservisini 5 milyon euroya satın aldı. Sakatlıklarla boğuşan bir oyuncu olarak bilinen 27 yaşındaki sol bek, geçen sezon sadece bir maça çıkabilmişti. Transfermarkt değeri 3 milyon euro.


Johan Mojica FIFA 19 profil


Dünyanın en çok oynanan futbol oyunlarından biri olan FIFA 19'da Johan Mojica'nın da profili yer almaktadır. EA SPORTS'un lisanslarını satın aldığı La Liga'da Girona forması giyen Kolombiyalının hız özellikleri yüksek. Şut, pas, top sürme, dfans ve fiziksel özellikleri ise orta düzeyde.

Johan Mojica Instagram


Kolombiyalı golcü Instagram hesabına önem veiryor. Antrenmanlar, maçlar, antrenmanlar ve ailesnden fotoğraflar yayınlıyor. Ayrıca sosyal konularda da paylaşımlar yapıyor. 237 bin takipçisi var.

 

Johan Mojica SOFIFA


Mojica'nın en çok bakıldığı yerlerden biri de SOFIFA. Burada profili oluşturulan Kolombiyalı bekin performansından herkes memnun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri