İstanbulspor Sivaspor'un konuğu

Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında İstanbulspor, deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

Trabzonspor ile oynadığı maçın 68'inci dakikada Onuachu'nun golüne engel olamayan İstanbulspor, bir önceki pozisyonda beklediği faul ve VAR'ın 5 dakikada karar verememesi üzerine sahadan çekilmişti. Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu'nu ikna çabaları yeterli olmamıştı. Bordo mavililer karşısında alınması beklenen hükmen mağlubiyetle son 3 maçını da kazanamayan Boğalar bugün Sivasspor'un konuğu olacak. İstanbul temsilcisi üst sıralara doğru önemli bir adım atmak isterken ev sahibi ise son basmaktaki rakibini yenmek amacında.

Sivasspor İstanbulspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bugün oynanacak olan Sivasspor İstanbulspor maçı saat 13:30'da başlayacak. Kritik mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Sivasspor İstanbulspor maçını kim yönetecek?

BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçta Mert Güzenge düdük çalacak. Ogün Kamacı ve Bilal Gölen yardımcılıklarını üstlenecek.

Sivasspor İstanbulspor maçı öncesi istatistikler

  • Sivasspor ile İstanbulspor, Süper Lig tarihinde sadece geçen sezon karşılaşırken; İstanbul ekibi, rakibiyle oynadığı iki maçtan 4 puan çıkardı (1G 1B).
  • İstanbulspor'u konuk ettiği tek Süper Lig maçından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Sivasspor'un, şu an en üst ligde yer alan takımlar arasında 2+ kez ağırlayıp mağlup edemediği tek rakibi Adana Demirspor (2B 1M).
  • İstanbul takımlarıyla oynadığı son 10 Süper Lig maçının dokuzunu kaybeden Sivasspor (1G), tek galibiyetini bu sezon Pendikspor'u deplasmanda 3-2 yenerek aldı.
  • Deplasmanda çıktığı son altı Süper Lig maçından puansız dönen İstanbulspor, lig tarihinde aynı sezon içinde yedi karşılaşmalık mağlubiyet serisini sadece bir kez yaşadı (1971/72).
  • Bu sezon Süper Lig'de iç saha maçı kazanamayan tek takım olan Sivasspor (5B 2M), lig tarihinde ilk kez bir sezona evinde yedi maçlık galibiyet hasretiyle başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Uyuşturucu bağımlısı genç dehşet saçtı: Sokak ortasında satırla halasını öldürdü

Spor Haberleri