İsmail Kartal’la yollar ayrıldı, Jose Mourinho imzayı attı!

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal’la yolları ayırırken, Jose Mourinho’nun sarı-lacivertli takımla anlaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi heyecanı yaşanırken, teknik direktör değişikliği ile ilgili yaşanan gelişmeler taraftarları heyecanlandırdı. Sarı-lacivertli ekibin İsmail Kartal’la yollarını ayıracağı kesinleşirken, Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun Aziz Yıldırım’la başkanlık yarışı içinde olan mevcut başkan Ali Koç’la anlaştığı öğrenildi.

Yağız Sabuncuoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Acun Ilıcalı ile birlikte Londra’ya giderek Mourinho ile buluşacağı öğrenildi. Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe ile 2+1 yıllığına anlaştığı iddia edilirken, Koç ve Ilıcalı’nın Wembley’de yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini de Mourinho birlikte izlemeleri bekleniyor.

Öte yandan bugün yapılması planlanan Aziz Yıldırım - Jose Mourinho görüşmesi de Ali Koç’un Portekizli teknik adamla anlaşma sağlaması üzerine iptal edildiği öğrenildi.

Sabuncuoğlu’nun konuya dair paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

“- Ali Koç, Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Acun Ilıcalı ve Ali Koç, Londra'ya gidiyor. Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini beraber izleyecekler.

- Aziz Yıldırım-Jose Mourinho görüşmesi iptal oldu.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri