İsmail Kartal 3 futbolcunun biletini kesti! Ayrılık yakın...

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, ocak ayının rotasını belirledi. Deneyimli teknik adam ayrılmasını istediği 3 futbolcuyu yönetime iletti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 takım arasında kalmayı başaran Fenerbahçe bir yandan da şampiyonluk mücadelesi vermeyi sürdürüyor. Diğer yandan da transfer çalışmaları başladı. Teknik heyet ve yönetim kadroya dahil edilmesi gereken futbolcuları belirlerken diğer yandan gidecek isimler de belirleniyor. İlk hedef ise hücum hattına yapılacak dokunuşlar.

3 isim ayrılacak

Tecrübeli çalıştırıcı ocak ayından itibaren yoluna yepyeni bir grupla devam etmek amacında. Gidecek isimler arasında ise Batshuayi, King ve Kent var. Performanslarından memnun olmadığı oyunculardan kurtulmayı hedefleyen Kartal, raporunu da iletti. Yönetim çifte şampiyonluk hedefiyle birçok yıldız ve kulübüyle iletişim halinde. Özellikle İngiltere Premier Lig ve Serie A'dan bazı oyuncular gündeme alındı. Kartal'ın da isteğini yapabilmek adına dört koldan çalışmalar sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hasan Arat Beşiktaş taraftarına 'umut' verdi: Hep beraber ayağa kalkacağız
Trabzon’da İYİ Parti’de ‘iş birliği’ krizi: Başkan adaylığı iptal edildi

Spor Haberleri