İngilizler Fenerbahçe'nin yıldızı için sıraya girdi! 5 talibi var

Yeni sezonun ilk transferi olarak takıma katılan Ryan Kent, henüz isteneni veremedi. İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen İngiliz futbolcu için ülkesinden yoğun talep var. Ada'dan 5 takım kendisini istiyor.

Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'nin yeni sezondaki ilk transferi Ryan Kent, 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Rangers ile kontratı sona eren başarılı kanat oyuncusu, yeni adresi İstanbul'da başarılar elde etmek için kramponlarını giydi ancak beklentileri karşılayamadı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da gözüne giremeyen İngiliz oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Yetersiz performansına rağmen ülkesinden birçok takım kendisini istiyor.

1 gol atabildi

Bugüne kadar giydiği Fenerbahçe formasıyla 15 maça çıkan Ryan Kent sadece 1 gol atabildi. Taraftarların da sempati ile yaklaştığı kanat oyuncusu 2 asist katkısı daha verse de kendisinden beklenen skorların çok altında kaldı. Bunun üzerine Dusan Tadic'in de yükselen grafiği nedniyle yedek kulübesine hapsoldu. Hem yönetim hem de kendisi artık ayrılığı istiyor.

5 takım sırada

İngiliz basını 27 yaşındaki kanat için 5 takımın istekli olduğunu yazdı. 2027 yılına kadar bulunan kontratı nedeniyle de ilk etapta kiralama seçeneğinin öne çıkacağı ve satın alma opsiyonu eklenebileceği ifade edildi. Leeds United, Bournemouth, Hull City, Nottingham Forest ve Glasgow Rangers'ın İngiliz futbolcuyu istediği belirtildi. Kent'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İYİ Parti iş birliğine kapıyı kapatsa da Özgür Özel umutlu
Meral Akşener'in talimatıyla: İYİ Partili Ensarioğlu'na 'Şeyh Sait' açıklaması nedeniyle disiplin süreci

Spor Haberleri