Icardi, Galatasaray’daki 2. yılını kutladı, Wanda’yı unutmadı!

Galatasaray’a transfer oluşunun 2. yıl dönümünü yayınladığı bir mesajla kutlayan Icardi’nin paylaşımı gündem yarattı!

Sarı-kırmızılı takımın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Galatasaray’a transfer olduğu günü unutmadı. Transferinin 2. yılında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Icardi, sarı-kırmızılı taraftarları duygulandıran ifadeler kullandı. Icardi, paylaşımında çocuklarının yanı sıra ayrıldıkları iddia edilen eşi Wanda Nara’nın fotoğraflarına da yer verdi.

Mauro Icardi, kişisel Instagram hesabından, Galatasaray’a gelişinin ikinci yılını kutladı. Taraftarlara verdikleri destek için teşekkür eden yıldız golcü, paylaşımını fotoğraflarla süsledi. Icardi’nin fotoğrafları arasında transfer olduğu gün havalimanında kendisini karşılayan taraftarlar, kulüple sözleşme imzaladığı gün ve Wanda Nara ile çocuklarının imza töreninde kendisini yalnız bırakmadığı anlar yer aldı.

Veda mı etti?

Paylaşım kısa sürede bir milyona yakın beğeni alarak rekor kırarken, kimileri mesajı Icardi’nin Galatasaray’a vedası olarak yorumladı.

Mauro Icardi’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“İki yıl önce, zorluklar ve belirsizliklerle dolu, aynı zamanda umut ve hayallerle dolu yeni bir maceraya başladık. Bugün geriye baktığımda başardığımız her şeyi görüyorum ve büyük bir minnettarlık hissetmekten kendimi alamıyorum. Bu yol hepinizin desteği olmadan aynı olmazdı.

Her çaba, her teşvik sözcüğü ve her küçük jest bizi buraya getiriyor. Sadece hedeflerimize ulaşmadık, aynı zamanda bir takım ve birey olarak da büyüdük. Bu nedenle, bu yolculuğun bir parçası olan herkese en derin teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu başarının temel temel taşları oldular.

Gelecek hala belirsiz ama sizin gibi insanlar yanımda olduğunda gelecek her türlü zorlukla yüzleşebileceğimizi biliyorum. Bağlılığınız ve tüm çabanız için yürekten teşekkürler.

2 yıl boyunca GALATASARAY isimli bu büyük ailenin bir parçasıyım ve sonsuza kadar bu duyguyu dünyanın her köşesine taşıyarak ve temsil edeceğim böylece küçük ve büyük Aslanlar Türkiye'nin en iyi takımıyla gurur duysunlar.

Gerisi tarih... “

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri