Heyecandan röportajda İngilizceyi unutan voleybolcu Efe Mandıracı’dan esprili açıklama

Milli voleybolcu Efe Mandıracı, Almanya ile oynanan maçın ardından verdiği İngilizce röportajda unuttuğu kelime nedeniyle sosyal medyada viral olmuştu. Mandıracı’dan konuya dair ilk açıklama geldi.

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Milletler Ligi’nde Almanya ile oynadığı ve 3-2 mağlup olduğu maçın ardından takımın yıldız oyuncularından Efe Mandıracı, canlı yayında İngilizce bir röportaj vermişti. Röportaj sırasında maçın heyecanıyla ve yorgunluk nedeniyle “gurur” kelimesinin İngilizce anlamını unutarak yanındakilere soran Mandıracı’nın o halleri ekrana yansımış ve büyük ilgi görmüştü. Milyonlarca kişi tarafından izlenen o görüntüler sosyal medyada bir anda viral olmuş ve milli voleybolcu yorum ve beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Efe Mandıracı kişisel X hesabından görüntülere dair bir açıklama mesajı yayınladı. İleri seviye bir İngilizce’ye sahip olmadığını belirten Mandıracı, maç sonunda yorgunluktan Türkçe bile konuşamadığını ifade etti.

Milli voleybolcunun paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Zaten yüksek seviyede bir İngilizcem yok, röportaj verebilecek seviyede değilim her şey bir anda gelişti, maç biter bitmez röportaj yapabilir miyiz diye sorunca kıramadım kendisini, bundan sonra yaptığım konuşma da aynı şekilde yorgunluktan Türkçe bile konuşamadım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Psikolojik sorunları bulunan kişi kendini asarak intihar etti: Ölmeden önceki paylaşımı dikkat çekti
BBP lideri Destici, kayyum kararını anayasaya uygun buldu: 'Başka çaresi yok, geri adım atılmamalı'
MEB duyurdu: Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav giriş belgeleri erişime açıldı

Spor Haberleri