Henry Onyekuru'dan Kadıköy'de olay hareket

Ligde 3. haftanın kapanışında Fenerbahçe'ye 4-2 mağlup olan Adana Demirspor'da Henry Onyekuru ve Belhanda'nın sarı lacivertli tribünlere doğru yaptığı hareketler büyük tepkiye neden oldu.

Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe’nin Ülker Stadı’nda Adana Demirspor’u 4-2 mağlup ettiği maçın etkili ismi Henry Onyekuru sarı lacivertli tribünlere karşı gündem yaratan bir sevinç yaptı.

Nijeryalı oyuncu maçın 64. dakikasında Dzyuba’ya attırdığı golün ardından tribünlere doğru ‘ağlama’ hareketi yaparak sevinç yaşadı. Onyekuru, Galatasaray’da forma giydiği dönemde de Fenerbahçe ağlarına gol attıktan sonra aynı sevinci yapmış ve Fenerbahçe taraftarının tepkilerini üzerine çekmişti.

Adana Demirspor’a sezon başında Olympiakos’tan kiralanan Henry Onyekuru Ülker Stadı’nda çok etkili bir performans ortaya koymasına rağmen puan almayı başaramadı.


BELHANDA’DAN 4 İŞARETİ

Adana Demirspor’un bir diğer yıldız ismi Younes Belhanda’nın da tribünlere yaptığı işaret sarı lacivertli taraftarlardan büyük tepki gördü.


 


Mücadelenin 59. dakikasında korner kullanmak için köşeye gelen eski Galatasaraylı Younes Belhanda, Fenerbahçe tribünlerine dönerek eliyle ‘4’ işareti yaptı. Bu hareketin ardından tribünlerden büyük tepki geldi. Sosyal medyada da Younes Belhanda’nın bu işareti gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Öte yandan Fenerbahçe kalesine penaltıdan golünü atan Belhanda, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç maçta gol atmayı başardı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri