Hasan Arat'tan yıldız forvete veto geldi! Bu sözlerle geri çevirdi...

5 futbolcusunu kadro dışı bırakan Beşiktaş'ta özellikle forvet hattına gelecek takviye merak konusu. Başkan Hasan Arat ise kendilerine gelen öneriyi geri çevirerek önemli ifadeler kullandı.

MKE Ankaragücü Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında ara verilen lig nedeniyle bu haftayı tüm rakipleri gibi boş geçirecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah beyazlılar bu fırsattan istifade birçok isimle görüşme imkanı yakaladı ve kulüpleri ile temas sağladı. Diğer yandan temsilciler de- çok sayıda futbolcuyu önermek üzere yönetimin kapısını çalıyor. Gündeme gelen son isim ise çok tanıdık.

Weghorst'u önerdiler

Daha önce Beşiktaş forması giyen ve şu an da Almanya'da oynayan Wout Weghorst yeniden önerildi. Daha önce Burnley'de oynadığı dönemde kiralanan ancak geçirdiği yarım dönemin arından Manchester United'a transfer olan Hollandalı forvet, Hoffenheim formasıyla çıktığı 14 karşılaşmada 1156 dakika sahada kaldı ve 4 gol atıp 1 de asist yapma başarısı gösterdi. 1.5 milyon euro kiralama bedeli ödenen deneyimli forvet eğer yine transferi gerçekleşirse aynı senaryo ile bu kez İstanbul'da top koşturmaya başlayacak.

Arat'tan veto

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, kendilerine gelen Wout Wehorst önerisini geri çevirdi. Arat; "Beşiktaş'ı bırakıp giden adamla işimiz olmaz. Onu geri almam" dediği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Drift yaparken polise yakalandı, cezası pahalıya patladı

Spor Haberleri