Giovanni van Bronckhorst hayırlı olsun! Bu akşam İstanbul'da

Beşiktaş'ın sezonun geri kalanı için anlaştığı Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronkchorst, bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Serdar Topraktepe ile birlikte bu sezonki 5'inci teknik direktörünü belirleyen Beşiktaş, son olarak Rangers'ta çalışan Giovanni van Bronkhoest ile anlaşamaya varmıştı. Endonezya asıllı Hollandalı çalıştırıcı ile yapılan görüşmelerden sonra kendisinin bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yardımcıları belli oldu

Futbolculuğu kadar teknik direktörlüğünde de adından söz ettiren bir isim olan Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'tan yardımcıları Jean-Paul van Gastel, Dave Vos ve Roy Makaay'la çalışmayı istemişti. Bu talebi kabul edilen deneyimi antrenöre saha kenarında bu isimler eşlik edecek. Yönetim yardımcılar konusunda da her biriyle anlaşma sağladığı öğrenildi.

Bugün maç, yarın imza ve pazar idman

Hürriyet'in haberine göre Gio lakaplı Giovanni van Bronckhorst bu akşam geleceği İstanbul'da Kasımpaşa maçını seyredecek. TÜPRAŞ Stadyumu'nun locasında yerini almak üzere stada gelecek 48 yaşındaki teknik adama sevgi gösterilerinde bulunulması bekleniyor. Yarın imza töreni yapıldıktan sonra van Bronckhorst dönemi resmen başlayacak. Pazar da ilk idman yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TFF'den Fred ile Mert Hakan Yandaş'ın cezalarına indirim
İstanbul'da okul servisini kaçırmıştı: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalışırken yakalandı
Uçak faciası! Okyanusa düştü: 4 kişi hayatını kaybetti

Spor Haberleri