Genç sol bek Fode Ballo-Toure Galatasaray'a mı geliyor? Fode Ballo-Toure kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Sarı kırmızılı takım Galatasaray’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Fode Ballo - Toure’nin hayatı, gündeme gelmesinin ardından merak edilmeye başlandı. Peki genç sol bek Fode Ballo-Toure Galatasaray'a mı geliyor? Fode Ballo Toure kimdir?

Başarılı sol bek isim Fode Ballo-Toure'nin Galatasaray'a geleceği iddiası gündemdeki yerini koruyor. Toure'nin hayatı, yaşı ve memleketi gibi konular internette sık sık araştırılıp sorgulanmaya başlandı. Peki Fode Ballo-Toure kimdir?

FODE BALLO-TOURE KİMDİR?

3 Ocak 1997 tarihinde Fransa’da dünyaya gelmiştir. Futbolda özellikle etkili sol ayağıyla beğenilen oyuncu sol bekin yanı sıra orta sahanın sol tarafında da forma giyebilmektedir.

Toure'nin, takımıyla birlikte 2025 senesinde dek sözleşmesi bulunmaktadır. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro olmuştur. Ligue 1’de toplamda 108 karşılaşmada süre almıştır. Genç isim ayrıca süre olarak 7 bin 573 dakika sahada kalmış ve yine toplamda 3 asistlik katkı yapmıştır.

Oyuncu 2023-2024 sezonunda toplam 8 karşılaşmada 224 dakika sahada kalmıştır. Bu sefer ise gol ve asist katkısı yapamamıştır. Fode Ballo-Toure’nin kariyerinde bulunan takımlar ise şöyle: Monaco, Lille, Milan, Fulham.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Jahrein gözaltına alındı
CHP'li Tanal, Polonez fabrikasında görevlendirilen polisleri tarafsız olmamakla suçladı
İBB Meclisi'nden 2 bin 500 uygulama tabanlı taksi için ihale kararı

Spor Haberleri