Galatasray'ın yıldızı Mauro Icardi için flaş iddia! Yeni adresi belli oldu

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da birçok futbolcu listede bulunuyor. Diğer yandan gidecek futbolcular da belirleniyor. Ancak çok başka bir iddia gündemi salladı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a yenilerek yoluna Avupa Ligi'nden devam edecek olan Galatasaray'da beklenmeyen bu sonuç herkesi üzdü. Sahada rakibine diş geçiremeyen Cimbom, rakibine iki maçta 4 puan kaptırdı ve gruptaki kaderini olumsuz anlamda belirlemiş oldu. Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek isteyen teknik heyet ve yönetim kolları sıvarken gidecek isimler konusunda da görüşler bildiriliyor. Ayrıca birçok iddia da ortaya atılıyor.

Son isim Icardi

Birçok yıldızı Avrupa'nın önemli takımları tarafından izlenen Galatasaray'da özellikle Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira, Victor Nelsson ve Sacha Boey için nasıl gelişmeler yaşanacağı merak konusu. Ayrıca takımın golcüsü Mauro Icardi de yine gündemde yer alıyor. Son iddia ise daha önce formasını da giydiği İtalya'dan geldi.

Yeni adresi İtalya

İtalyan basını yıldız forvet hakkında flaş bir iddia ortaya attı. Arjantinli futbolcunun Galatasaray'dan ayrılarak İtalya'ya döneceği yazıldı. Inter ve Milan'ın golcü oyuncu için devrede olduğu ve kendisinin de bu düşünceye sıcak baktığı dile getirildi. Haberde Icardi'nin İtalya'yı çok sevdiği ve sık sık ziyarat ettiği ifade edilirken yıldız oyuncunun geçtiğimiz günlerde Wanda Nara'nın yarıştığı "Yıldızlarla Dans Etme" programına katıldığı hatırlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri