Galatasaray'ın istediği Adamo Nagalo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Victor Nelsson'u göndermeye hazırlanan Galatasaray, yerine alacağı ismi de belirledi. Adamo Nagalo sarı kırmızılı formaya oldukça yakın. Peki, Galatasaray'ın istediği Adamo Nagalo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermesinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de bir üst tura yükselebilmek adına çaba gösteren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, belirlediği isimler konusunda girişimlere başlayacak. İlk sırada ise stoper takviyesi var. Victor Nelsson'un ayrılmasına kesin gözle bakılırken yerine gelecek futbolcu da belirlendi. Adres ise yine Danimarka. FC Nordsjaelland forması giyen Adamo Nagalo için nabız yoklanacak. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Galatasaray'ın istediği Adamo Nagalo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Adamo Nagalo kimdir?

Futbol hayatını FC Nordsjaelland'da sürdüren Adamo Nagalo, 22 Eylül 2002 tarihinde doğdu. 21 yaşında. Fildişi Sahilleri ve Burkina Faso vatandaşlıkları bulunmaktadır. Milli takım tercihini Burkina Faso'dan yana kullandı. Kariyeri Gana'nın en önemli akademilerinden Right To Dreams'ta başladı. Danimarka ekibinin iş birliği içerisindeki akademiden aldığı Nagalo, birçok Afrikalı gibi yüksek bonservisle satış gerçekleştirme potansiyeli taşıyor. Daha önce Kudus'ün de buradan geldiği ve Ajax'a 14 milyon euroya satıldığı kulüpte genç stoper de yuvadan uçabilir. Bu sezon 25 maça çıkan Nagalo, 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Güncel değeri 5 milyon euro ve 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.85 metre boyundaki defans oyuncusunun kariyerinde ise 105 karşılaşma bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

100 metre yükseklikte tehlikeli teleferik yolculuğu mazi oldu: 'Artık sadece yük taşımada kullanıyor'
Yurt önünde korkunç kaza: Mine hayatını kaybetti, arkadaşı son anda kurtuldu
Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekalet edecek

Spor Haberleri