Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki ilk 11'i (muhtemel kadrosu) belli oluyor!

Fatih Karagümrük'ü yenerek Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Galatasaray, hafta sonunda oynayacağı derbiye hazırlanıyor. Okan Buruk'un Kadıköy'de çıkarması beklenen kadro da belli olmaya başladı.

Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, derbi hazırlıklarına başladı. Karagümrük sonrası geçen sezon yendiği Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak olan sarı kırmızılılarda Okan Buruk'un kafasındaki 11 şekilleniyor. Peki, Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki ilk 11'i (muhtemel kadrosu) nasıl olacak? İşte yanıtı...

Fred'in yokluğu avantaj olacak

Galatasaray'ı zorlu deplasmanda en çok sevindiren durum Fred'in cezalı olması ve oynayamaması. Okan Buruk'un orta sahayı ele alabilmek için yine Torreira ve Kerem'e şans vermesi bekleniyor. Mücadele gücü yüksek ve oyunun kreatifliğini sahaya yansıtmak isteyen deneyimli çalıştırıcı bu bölgeye yoğunlukla çalışıyor. Trabzonspor'un Kadıköy'de kazandığı taktik de ele alınarak planlar oluşturuluyor. Çünkü o maçta da Brezilyalı yıldız yoktu.

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki ilk 11'i (muhtemel kadrosu)

Okan Buruk'un Fenerbahçe derbisine Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Barış, Kerem, Lucas Torreira, Ziyech, Kerem, Mertens ve Icardi ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri